Locatie

Str. Toamnei Nr. 40B, vila 8
Bragadiru – Ilfov

Program

Luni – Vineri : 8:00 – 18:00
Sambata – Duminica : Inchis

Telefon

0732 552 552

 

b

SERVICII

07

bicicleta infrastar

Cu infrarosii si vacuum

INFORMATII

Bicicletă cu vid și infraroșu:

    Acesta ajută la reducerea greutății, la arderea caloriilor suplimentare în timpul exercițiului fizic, la obținerea formei ideale a corpului și la reîntinerirea pielii.

    Exercitarea într-o poziție culcată nu este o caracteristică obișnuită pentru echipamentele cardio, ceea ce face din InfraStar un echipament de fitness foarte inovator și confortabil, care ușurează considerabil sarcina pe articulații și pe coloana vertebrală, în timp ce asigură un antrenament cardio eficient în timp ce îmbunătățește forma corpului și elimină celulita.

    Unul dintre avantajele principale a acestui aparat modern este incalzirea rapida a tesutului gras si a muschilor, care ajuta metabolismul si imbunatateste circulatia sangelui.

    Acest aparat este folosit cel mai des pentru pierderea in greutate, reducere a celulitei, si intinerirea pielii. Facand exercitii in aceasta pozitie este foarte confortabil si nu necesita un efort mare, ceea ce il face o alternativa excelenta a aparatelor de fitness traditionale.

    Terapia cu lumina rosie este o procedura simpla si care implica expunerea corpului la lumina cu lungime de unda scurta. Aceasta terapie mai poarta si denumirea de terapie laser de joasa energie sau de intensitate mica. Aceasta lumina rosie poate patrunde adanc in piele, unde celulele o pot absorbi.

    Dupa cum au dovedit studiile, mitocondriile din celulele pielii pot absorbi aceasta lumina. Acest lucru poate ajuta celulele mitocondriale sa produca mai mult adenozintrifosfat, care reprezinta sursa de energie a tuturor celulelor din organism. Cercetatorii atribuie potentialele beneficii pozitive ale terapiei cu lumina rosie acestei functii. Cu aceasta energie suplimentara celulele se pot reface mai repede.

IMPORTANT

Cu toate ca Centrul pune la dispoziția această terapie / procedură și supraveghează utilizarea aparatului/ echipamentului, Centrul nu tratează/ vindecă/ previne sau realizează diagnosticarea oricărei boli sau afecțiuni medicale. Este responsabilitatea Clientului să comunice informații corecte și complete privind starea fizică sau medicală și să se familiarizeze cu orice riscuri asociate stării lor fizice sau medicale, precum și orice efecte secundare sau riscuri asociate cu medicamentele pe care le administrează.

0